Marius Rietdijk

Dr. Marius Rietdijk is universitair docent Strategisch Management aan de School of Business en Economics aan de VU te Amsterdam. Tevens is hij wetenschappelijk directeur van ADRIBA, het Europees expertisecentrum op het gebied van OBM, Organizational Behavior Management en toegepaste gedragsanalyse. Zijn warme belangstelling voor alles wat met conditioneren van gedrag te maken heeft bracht hem o.a. tot acteur, politicus, goochelaar, yogaleraar, beleggingsexpert, hypnotiseur en NLP Master Practitioner.

Marius studeerde af in zowel de arbeids- en organisatie, klinische als sociale psychologie. Hij promoveerde in de economie op het onderwerp Organisaties Conditioneren. De invloed van beloning en straf op werkprestaties.

Hij helpt organisatie bij het verbeteren van motivatie, leiderschap en organisatiecultuur, geoperationaliseerd in gedrag, bij uiteenlopende sectoren, waaronder de financiële sector (banken, toezichthouders). Hij verzorgt lezingen, workshops en complete opleidingsprogramma’s. Voor meer informatie zie www.mariusrietdijk.nl en www.adriba.nl.

  • Company:Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis
  • Short Bio:Dr. Marius Rietdijk is universitair docent Strategisch Management aan de School of Business en Economics aan de VU te Amsterdam. Tevens is hij wetenschappelijk directeur van ADRIBA.
  • http://www.adriba.nl
Go back

Sessions

  • No sessions found